Dilimiz Zenginliğimiz Aralık Ayı Yarışma Programı

Milli Eğitim Bakanlığımızın "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda oluşturulan komisyon öncülüğünde aralık ayı faaaliyet planımız oluşturulmuş plan çerçevesinde okulumuz ortaokul kademesinde Anahtar "Sözcüklerle Hikaye Anlatma Yarışması" 25 Aralık Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanmıştır. Öğrencilerimiz kendi yazdıkları hikayeleri okulumuz cep sinema salonunda sunacaklar. Öğretmenlerimizden oluşan jürimiz en  iyi hikayeyi ve sunumu belirliyecektir.

Aralık ayı faaaliyet planında "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla Bakanlığımız tarafından "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" doğrultusunda "Cümle / Afiş Tasarımı Yarışması" okulumuzda düzenlenecektir. Öğrencilerimiz Gönül Çalab' ın Tahtı sözlüğüne bağlı kalarak buradan seçtikleri en az üç kelimeyi bir cümle içinde kullanacaklardır. Oluşturdukları cümleyi bir afiş biçiminde tasarlayacaklardır.

Son katılım tarihi : 25 Aralık 2023

20-12-202320-12-2023