DÖGM İngilizce Kazanım Değerlendirme Sınavı Yapıldı.

Her lisan bir insandır düsturu ile hareket ederek öğrencilerimize yabancı dilde üst düzeyde eğitim vermeyi amaçlamaktayız. Öğrencilerimize hedef dilde, okuma-yazma, anlama, konuşma ve dinleme çalışmaları yaptırarak daha iyi dil eğitimi vermeyi hedeflemekteyiz. Bu arada aracısız dil eğitimi düsturunu da ihmal etmeyerek öğrencilerimizin hedef dili pratik olarak kullanabilmesi anlamında önemli bir çalışmayı da yürütmekteyiz. Diğer bir çalışma da  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından merkezi olarak yapılan yoğunlaştırılmış yabancı dil programı kazanım değerlendirme sınavıdır. Okulumuzda kazanım değerlendirme sınavının 1.si gerçekleştirildi. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

16-02-2024

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 15:54 - Görüntülenme: 57