T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

LGS İle Okulumuza Yerleşen Kıymetli Gençler Hoş Geldiniz!

Gelecek Eğitimle Güzelleşecek

Bizi tercih etmenizin çok önemli sebepleri var diyerek çıkmıştık yola. Eğitim süreğen bir yarış. Bu yarışta uzun soluklu olmak, yılmamak, sık sık niyet tazeleyip "bismillah" diyerek yeniden başlamak çok kıymetlidir. Bu düsturlarla ve "bir okuldan daha fazlası olmak" hedefiyle devam ediyoruz yolculuğumuza...

Bizi bizden dinleyenler, bizi ziyaret edenler, okulumuzu görenler elbette bu gayelerimizi daha iyi hissediyorlar fakat netice itibariyle yolu okulumuza uğrayan her genç bizim için çok kıymetli birer hazinedir. Onlara "geleceğimiz" gözüyle bakıyor ve en iyisine layık olduklarını hissettirmeye çalışıyoruz.

Önemli mesafeler kat ettik. Uluslararası okul, ardından proje okulu olduk. Kısa bir fetret dönemi oldu mecburen zira okulumuzun depreme ve afetlere karşı güçlü olması gerekiyordu. Hamdolsun o badiye de atlattık ve şimdi artık her sene yükselen grafiği ile İstanbul'un ve hatta dünyanın önemli okullarından birisi olmak yolunda ilerliyoruz.

2023/24 eğitim-öğretim yılında okulumuzda İngilizce hazırlık sınıfı da açıldı ve artık bundan sonrası için "durmadan hep ileriye" mottosu ile çok çalışıp gençliğimize ve ülkemize değer katmaya gayret göstereceğiz.

Bu meyanda bu kutlu yürüyüşte bizi tercih eden sevgili gençlere ve ebeveynlerine teşekkür ederiz. Lise dönemi boyunca, dil eğitimi, yetenekler, sosyal gelişme, akademik başarıda zirve olmak yolunda öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. 

Sevgili gençler unutmayın! Zengin bir kültür ortamı, kaliteli eğitim ile hayatınızda iz bırakacak bir lise dönemi için doğru yerdesiniz.

Tekrar okulumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.07.2023 - Güncelleme: 28.07.2023 11:51 - Görüntülenme: 205
  Beğen | 4  kişi beğendi

Etiketler :
Hoş Geldiniz,