Okulumuzda İngilizce Hazırlık Sınıfı Açıldı

2023/2024 eğitim-öğretim yılından itibaren okulumuzda İngilice hazırlık sınıfı açılmıştır. Uluslararası bir okul olarak yabancı dil alanında önemli bir başarımız mevcut idi. Hazırlık sınıfının açılmasıyla beraber okulumuz adeta bir yabancı dil labaratuvarı olma özelliğini kazanak. Uluslararası öğrencilerimizin de aktif rol oynayacağı bu yeni dönemde bizi tercih eden öğrencilerimizi çok güzel ve verimli bir yabancı dil eğitimi süreci beklemektedir.

Öte yandan DÖGM tarafından da merkezi koordinasyonu yapılan hazırlık sınıfı çalışmaları ile öğrencilerimizin dil konusunda sorunsuz olmaları, kendilerini yetiştirmeleri ve hususiyetle akademik kariyer yapma noktasında önemli bir aşamayı geçmeleri de hedeflenmektedir.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün bu meyanda yabancı dil çalışmalarını anlatan özel bir web sayfası da bulunmaktadır. Ziyaret etmek için lütfen tıklayınız: DÖGM YABANCI DİL (meb.gov.tr)

11-07-202311-07-202311-07-2023

Yayın: 11.07.2023 - Güncelleme: 11.07.2023 20:05 - Görüntülenme: 271