T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Abdulbaki MURAT - Okul Müdürü

15/03/1974 tarihinde Bolu’ nun Gerede ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Gerede Ziya Gökalp ve 100.Yıl İlkokullarında, ortaöğrenimini Kadıköy İHL’de(dışardan bitirme) okudu.

Lisans Eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ nde tamamladı. Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. 1999 Senesinde Esenler Ayvalıdere İlköğretim Okulu’ na Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı.

2003 yılında Müdür Yardımcısı, 2005’ te ise aynı okulda Müdür Baş Yardımcısı oldu. 2007-2010 yıllarında Bağcılar’ da Aşkaleli İbrahim Polat İ.Ö.O ve Cumhuriyet İ.Ö.O’ nda vekaleten müdürlük görevlerinde bulundu.

2010 Eylül ayında Sultangazi Fevzi Kutlu Kalkancı İlköğretim Okuluna okul müdürü olarak ataması yapıldı.

2014 Aralık ayında Bahçelievler Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür olarak görevlendirildi.

Eylül 2016 başından beri Bahçelievler Uluslararası Şehit Mehmet Karaaslan Kız AİHL de okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

"Nasıl Bir Gençlik?" adlı basılmış bir kitabı, çeşitli gazete ve dergilerde özellikle eğitim muhtevalı yazılar yazmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.